Хиалуронови филъри за уголемяване на устните

Търсите ли опитен специалист да ви направи сочни устни с хиалуронови филъри? Дентален център д-р Бонева работи с най-качествените и доказани продукти и предлага най-добрите цени за поставяне на хиалуронови филъри за уголемяване на устни във Варна.

Пухкавите устни често се смятат за признак на добро здраве, красота и младост. Независимо дали сте родени с тънки устни или устните ви са изтъняли в резултат на естествения процес на стареене, има начин да бъдат попълнени. Погледнете снимки за референция в клинични случаи. Поставянето на хиалурон в устните е може би най-желаната естетична процедура в световен мащаб, като се очаква тази тенденция да се запази и дори засили под действието на различни социални фактори. Уголемяване на устни с хиалуронова киселина може да се случи по един естетически и невидим начин, като крайният ефект е подмладяване и по-свежо излъчване. Формата на устните трябва да е балансирана и красива в съотношение на височината на горната устна към това на долната устна 1:1.6. Основната цел при процедура за уголемяване на устни с хиалуронова киселина е да се постигне цялостен естетически вид на съотношението между обема на устните и цялостната проекция на лицето. Процедурата за уголемяване на устни в дентален център д-р Бонева се извършва от медицинско лице с голям опит в естетичните процедури под въздействието на местна упойка, тъй като устните са чувствителни. След това хиалуроновата киселина се инжектира в устните внимателно.
Процедурата се извършва под упойка и отнема около 20 до 30 мин.

Кога е разумно попълването на устните с хиалуронова киселина:

♦ Ако устните Ви винаги са били тънки и изчезват, когато се усмихвате
♦ Вие се чувствате неловко за това как изглеждат устните Ви
♦ Когато по-пълните устни ще балансират лицето си
♦ С напредване на възрастта, устните Ви са станали по-тънки и розовата им час се обърнала навътре
♦ Като начин за корекция на пушаческите бръчки

Доверявайте се само на медицински лица – в никакъв случай не препоръчваме извършването на процедурата от случайни лица. Инжектирането на хиалурон в устните трябва да се прави само и единствено от лекари.

Запазете си час за уголемяване на устни с хиалуронови филъри на тел. 0877 886 816

Уголемяване на устните с хиалуронови филъри е най-безопасният, бърз, временен и естествен начин за това. За оформяне на плътни и сочни устни и контур на устните са необходими 1-2 мл хиалуронов филър. Разумният подход за естетически добре изглеждащи устни включва няколко процедури през интервал от няколко месеца. Винаги е добре да се започне с по-малко количество 0.5 мл ако Вашите устни са тънки или максимум до 1 мл ако са по-големи. Така ще се даде възможност на хиалуроновата киселина да свържи достатъчно количество вода и да се рапредели плавно в тъканта на устните. При желание за повече обем през интервал от 2-3 месеца може да се добавя още малко количество до пълното оформяне на устните. При такава схема на терапия може да разчитаме, че ефекта от крайния резултат ще се запази около 12 месеца и поддържащи попълвания ще бъдат достатъчни 1 път годишно.

Хиалуронова киселина е органична киселина, от групата на глюкозамионгликаните. ХК е сред най-разпространените глиюкозаминогликани, произвеждани от всички живи организми, с изключение на водораслите. В най-големи количества се открива в кожата, където се намират около 50% от общото количество хиалуронова киселина в тялото, както и в стъкловидното тяло на окото, в синовиалната течност и съединителната тъкан, в аортата, белите дробове и други органи.

Едно от основните свойства на хиалуроновата киселина е да хидратира. Тя има възможността да свързва голямо количество водни молекули като задържа вода около 1000 пъти над собственото си тегло. Играе ролята на смазка между ставните повърхности и има способността да запълва пространството и да осигурява миграцията на клетките в организма.

Хиалуроновата киселина се счита за сравнително безопасна, тъй като естествено се синтезира от организма. Поради лиспа на достатъчно изследвания не се препоръчва прием по време на бременност и кърмене, както и при прояви на непоносимост, алергии или злокачествени заболявания.

Почти всеки ден имам процедура, свързана с корекция на устните. Според мен основна част от манипулацията е задълбочената естетична консултация – възможността да се запозная с желанията на моите пациенти, да изберем заедно най-подходящия за тях продукт и да ги превърна в реалност.

Дентален център д-р Бонева

Comments are closed.