Услуги

НачалоУслуги

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ

УСЛУГИ

ПРОФИЛАКТИКА

Правилното четкане на зъбите 2 пъти на ден, използването на конец за зъби и здравословно хранене са основната профилактика за срещу развитието на кариес, зъбен камък и възпаление на венците. Въпреки почистването на зъбите у дома част от плаката и в последствие образувания зъбния камък не могат да бъдат премахнати, което е най-честата причина за зъбните заболявания.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

КАРИЕСОЛОГИЯ И ЕНДОДОНТИЯ

Кариесът е най-честото заболяване в устната кухина. Причината за развитието му е разрушаване на твърдите тъкани на зъба главно в резултат от действието на бактерии. Лечението на кариеса зависи от тежестта на увреждането. В нашата дентална клиника изпозваме само фотополимери и обтуровачни материали от последно поколение, като така сме сигурни в тяхната надеждност.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ОРАЛНА ХИРУРГИЯ

Най-честите интервенции в оралната хирургия са:
1. Вадене на мъдрец.
2. Вадене на зъби и корени
3. Поставяне на зъбни импланти.

Мъдреците поникват между 18-25 годишна възраст. Тяхното изваждане се налага най-често, заради кариеси и последващи усложнение, когато се неправилно разположени(ретинирани) и не могат да поникнат както и по ортодонтски показатели.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ДЕТСКА СТОМАТОЛОГИЯ

Първият зъболекар на детето може да предопредели начина, по който то ще се отнася за в бъдеще към оралното си здраве. Важен е подхода, приятелската среда и разбира се не на последно място познанията на стоматолога в тази област.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ЕСТЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ

1. Бондинг - минимално инвазивен метод за заличаване на несъвършенствата по предната (фронтална) повърхност на зъбите с композит
2. Избелване - трайна промяна в цвета на зъбите. Ефектът от избелване може да се удължи знаичително с правилната поддръжка

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ПРОТЕТИКА

Коронките се използват за възстановяване цялостта и формата на зъба, за да не се разминава по вид и функция от естествените зъби. Коронките се използват в случаите, когато разрушаването е толкова голямо, че се налага да се предпази зъба от счупване.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ЕСТЕТИЧНИ ПРОЦЕДУРИ

1. Уголемяване на устни с хиалуронова киселина - Филърите за устни са специално създадени да попълнят устните и да придадат добра форма и контур. Процедурата за уголемяване на устни се извършва от медицинско лице под въздействието на местна упойка, тъй като устните са чувствителни. След това хиалуроновата киселина се инжектира в устните внимателно.
Процедурата се извършва под упойка и отнема около 20 до 30 мин.

2. Ботокс - всеки път, когато извършваме някакви движения с лицето си, нервите изпращат импулси към мускулите, които ги карат да се съкращават и отпускат, което ни позволява и да правим различните видове мимики. Поставянето на ботокс блокира предаването на нервните импулси към мускула, водейки до неговата трайна релаксация – т.е без да се съкращава. Така се предотвратява и образуването на гънки. Именно поради тази причина ботокс е ефективен в премахването на бръчки, образувани от движението на мускулите, но не и такива, които са резултат от отпускане на кожата. Може да се каже, че ботокс спира образуването на бръчки и предпазва от появата на нови. Логиката е ,че колкото по-малко мимики извършваме с лицето си, толкова по-гладко ще се запази то.
Процедурата се извършва под упойка (анестезиращо кремче) и отнема около 20 до 30 мин.

3. Мезотерапия - мезотерапията на лицето е минимално инвазивна процедура, при която комплекс от полезни минерали и аминокиселини се доставят в мезодермата. По този начин ще бъдат неутрализирани редица естетически несъвършенства като старчески петна, бръчки, тъмни кръгове под очите, суха кожа, повяхнала кожа и безжизнен тен, неравен релеф на лицето.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
КАКВО ОЩЕ ДА НАПРАВЯ ЗА ДА ИМАМ

ЗДРАВИ ЗЪБИ

ХИГИЕНА

Мийте зъбите си 2 пъти на ден за по 2 минути.

ЗАЩИТА

Използвайте конец за зъби поне 1 път на ден.

ХРАНЕНЕ

Яжте здравословна храна и избягвайте цитруси, захарни и тестени храни

ВРЕДНИ НАВИЦИ

Тютюнопушенето сериозно уврежда венците и зъбите.

Защо да си почиствам зъбния камък на всеки 6 месеца?

Посещавайки ни на всеки 6 месеца за почистване на зъбния камък и рутинен преглед ни позволява да открием и спрем на време развитието на зъбни заболявания. Това е най-ефикасния и финансово изгоден начин да имате здрави зъби.

НИЕ СМЕ УБЕДЕНИ В ЕФЕКТИВНОСТТА ОТ ПРОФИЛАКТИКА И ПРЕВЕНЦИЯ НА
ЗЪБНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ

Затова всеки пациент, който ни посещава на всеки 6 месеца за рутинен преглед и почистване на зъбен камък заплаща само 50% от цената на манипулацията.

image
https://drbonevadentist.com/wp-content/themes/hazel/
https://drbonevadentist.com/
#b8b8b8
style1
paged
Зареждане ...
/home/kirovinv/domains/drbonevadentist.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off
bg