Услуги

НачалоУслуги

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ

УСЛУГИ

ИМПЛАНТОЛОГИЯ И ОРАЛНА ХИРУРГИЯ

Най-честите интервенции в оралната хирургия са:
1. Поставяне на зъбни импланти
2. Вадене на мъдрец
3. Вадене на зъби и корени

Дентален имплант

Зъбните импланти представляват титаниеви винтове, която функция е да

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ПРОТЕТИКА
ИЗКУСТВО В СЪЗДАВАНЕТО НА КОРОНКИ

Искате ли да имате перфектната усмивка, която винаги сте желали? Тогава сте на правилното място. Нашите зъбни коронки са изработени от висококачествени материали и съобразение изцяло с индивидуалността на вашите зъби, осигурявайки перфектно прилягане и естествена визия неразличима от зъбите ви.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ОРТОДОНТ
БРЕКЕТИ, ШИНИ И АЛАЙНЕРИ

Вие сте тук, защото търсите добър ортодонт във Варна на приемливи цени, който ще се ангажира с вашето лечение или това на вашето дете. Ние извършваме цялостни стоматологични лечения, включващи поставяне на брекети, шини, алайнери, лечение на кариеси, вадене на зъби

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ДЕТСКА СТОМАТОЛОГИЯ

Преглед и лечение на децата с любов и внимание. Първият зъболекар на детето може да предопредели начина, по който то ще се отнася за в бъдеще към оралното си здраве. Важен е подхода, приятелската среда и разбира се не на последно място познанията на стоматолога в тази област.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ЕСТЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ

1. Бондинг - минимално инвазивен метод за заличаване на несъвършенствата по предната (фронтална) повърхност на зъбите с композит
2. Избелване - трайна промяна в цвета на зъбите. Ефектът от избелване може да се удължи знаичително с правилната поддръжка

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

КАРИЕСОЛОГИЯ И ЕНДОДОНТИЯ

Кариесът е най-честото заболяване в устната кухина. Причината за развитието му е разрушаване на твърдите тъкани на зъба главно в резултат от действието на бактерии. Лечението на кариеса зависи от тежестта на увреждането. В нашата дентална клиника изпозваме само фотополимери и обтуровачни материали от последно поколение, като така сме сигурни в тяхната надеждност.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ЕСТЕТИЧНИ ПРОЦЕДУРИ - ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА, БОТОКС

1. Уголемяване на устни с хиалуронова киселина - Филърите за устни са специално създадени да попълнят устните и да придадат добра форма и контур. Процедурата за уголемяване на устни се извършва от медицинско лице под въздействието на местна упойка, тъй като устните са чувствителни. След това хиалуроновата киселина се инжектира в устните внимателно.
Процедурата се извършва под упойка и отнема около 20 до 30 мин.

2. Ботокс - всеки път, когато извършваме някакви движения с лицето си,

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

СТОМАТОЛОГИЧНО ЛЕЧЕНИЕ НА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ

Ние сме убедени, че здравето стои на първо място и стоматологичните услуги трябва да са достъпни за всеки човек, без значение от финансовото му положение. Това е причината ние от дентален център д-р Бонева да въведем възможност за лечение с разсрочено плащане. За наш партньор избрахме най-доказаните в този сектор TBI Bank.

Най-често пациентите ни се възползват от стоматологични услуги на изплащане в следните случаи:

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Защо да си почиствам зъбния камък на всеки 6 месеца?

Посещавайки ни на всеки 6 месеца за почистване на зъбния камък и рутинен преглед ни позволява да открием и спрем на време развитието на зъбни заболявания. Това е най-ефикасния и финансово изгоден начин да имате здрави зъби.

НИЕ СМЕ УБЕДЕНИ В ЕФЕКТИВНОСТТА ОТ ПРОФИЛАКТИКА И ПРЕВЕНЦИЯ НА
ЗЪБНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ

Затова всеки пациент, който ни посещава на всеки 6 месеца за рутинен преглед и почистване на зъбен камък заплаща само 50% от цената на манипулацията.

image
https://drbonevadentist.com/wp-content/themes/hazel/
https://drbonevadentist.com/
#b8b8b8
style1
paged
Зареждане ...
/home/kirovinv/domains/drbonevadentist.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off
bg