Лечение с дентален лазер – Революционна технология

Много от пациентите ни са чували за дентален лазер и прилагане на лазерна терапия, но не всички знаят какво представлява и за какво служи лазерът. Денталния лазер е революционна технология, защото е изключително акуратен и селективен, позволява минимално инвазивно лечение. Това е революционна технология с която можем да лекуваваме засегнатото място с абсолютна прецизност, като се избягва ненужната увреда на обграждащите зъби и венци.

Лечение с дентален лазер на пациенти от всички възрастови групи. Приема се лесно от децата и младите пациенти, защото не прилича на медицински инструмент, няма вибрации и механичен шум. Страхът и стресът са премахнати. Идеален за пациенти, търсещи високотехнологично лечение. В Дентален център д-р Бонева денталния лазер ни дава взъможност да лекувам пациентите си по най-съвременния и безболезнен начин не в бъдещето, а още днес. Има много проведени изследвания, като например тези тук, които доказват преимуществото му пред традиционните методи.

Модерната лазерна терапия е едно добро допълнение към класическите терапевтични методи. Лазерните системи не само се налагат в стоматологията, но и търпят постоянно развитие.

Използването на дентален лазер в различните области на стоматологията е незаменимо. Нека Ви дам и някои примери за приложението на денталния лазер:

– При лечение на гингивити и пародантални заболявания;
– Много добър резултат при избелване на зъби;
– Като незаменима помощ в хирургични интервенции за безкръвно работно поле и ускоряване на заздравителния процес;
– В ендоднонстките лечения за стерилизиране и дезинфекция на лекуваните канали с цел предотвратяване на по-късна инфекция.

Ползите от лечение с денталния лазер при пациентите ми:

– Минимален риск от кървене по време на операция
– Увеличава двойно ефекта при професионално избелване на зъби в сравнение с конвенционалните методи с LED лампи.
– Нисък риск от следоперативно възпаление
– Намалява болката на пациента
– Ускорява възстановяването
– При лазерната терапия има значително по-малко болка, подуване и кървене, отколкото при работа с турбина и скалпел, както по време на процедурите, така и след това.

В дентален център д-р Бонева сме изцяло насочени към безболезненото и ефикасно лечение на вас и вашето семейство. При нас голяма част от денталното лечение се извършва с лазер, което е изключително бързо и безболезнено за децата и възрастните. Можете да си запазите удобен час бързо и лесно онлайн или с обаждане на телефон +359 877 886 816.

С уважение,
д-р Бонева

Comments are closed.