Предимства на стоматологични услуги на изплащане

В тази статия ще научите всичко за стоматологични услуги на изплащане. Стоматологичното лечение е необходимо за поддържане на добро здраве и красива усмивка, но често е свързано с високи разходи, ако не сте посещавали зъболекар от дълго време. Много хора отлагат или избягват да посещават зъболекар, защото не могат да си позволят да платят цялата сума наведнъж. За щастие, има решение за този проблем – стоматологично лечение разсрочено на равни вноски.

Денталното лечение на изплащане е услуга, която ви позволява да разпределите разходите за лечението си на месечни вноски, които са по-лесни за плащане. Така можете да получите необходимото лечение, без да се притеснявате за финансите си. Стоматологичното лечение на изплащане има много предимства, като например:

Достъпност – Плащането на стоматологични услуги на равни вноски ви дава възможност да изберете лечение, което отговаря на вашите нужди и желания, без да се ограничавате от цената. Можете да се възползвате от различни видове лечение, като зъбни импланти, фасети, брекети, естетична стоматология и други, които биха подобрили качеството ви на живот.

Удобство – Стоматологичното лечение на изплащане ви спестява време и усилия, тъй като не трябва да търсите други източници на финансиране, като банкови кредити, заеми от приятели или семейство. Също така, не трябва да се занимавате с комплексни документи или да плащате такси за кандидатстване. Всичко, което трябва да направите, е да посетите зъболекаря си за стоматологичен преглед и изготвяне на плана за лечение, на базата на който ще може да бъдете одобрени за тази услуга.

Сигурност – Стоматологичното лечение на разсрочено плащане ви гарантира, че ще получите качествено и професионално лечение от опитен и квалифициран стоматолог. Няма да се изложите на риск от усложнения или неудовлетворителни резултати, които биха могли да се случат при избор на по-компромисни алтернативи, които ще доведат до по висока цена в крайна сметка. Стоматологичното лечение на изплащане ви осигурява и гаранция за извършените процедури, така че да можете да се чувствате спокойни и уверени в усмивката си.

Доклад на СЗО(световната здравна организация) показва, че почти половината от световната полпулация (45% или 3,5 милиарда души) страда от орални заболявания, като 3 от всеки 4 засегнати хора живеят в страни с ниски и средни доходи. Глобалните случаи на орални заболявания са се увеличили с 1 милиард през последните 30 години – ясна индикация, че много хора нямат достъп до профилактика и лечение на орални заболявания. Главен фокус на СЗО за следващите десет години е именно оралното здраве на населението по света.

видовете стоматологични услуги

Видовете стоматологични услуги, които са подходящи за дентално лечение на изплащане, са:

Зъбни импланти те се поставят в челюстта и след интегрирането им служат за основа на зъбни протези, мостове или коронки . Лечението със зъбните импланти е едно от най-скъпите дентални дейности, което може да струва от няколко хиляди до десетки хиляди лева, в зависимост от броя и типа на имплантите, материалите и сложността на процедурата. Затова денталното лечение на изплащане е добра опция за хора, които искат да имат здрави и красиви зъби, но не могат да платят цената наведнъж.

Поставяне и/или подмяна на коронки Поставянето на коронки или подмяната им с нови има много ползи, както за здравето, така и за естетиката на зъбите. Ето някои от тях: Коронките възстановяват функционалността на зъбите, като позволяват на пациентите да дъвчат и говорят нормално, без болка или дискомфорт, предпазват зъбите от по-нататъшно разрушаване, фрактури или инфекции, които могат да доведат до загуба на зъба или по-сериозни заболявания. Коронките подобряват външния вид на зъбите, като коригират формата, цвета и позицията им в зъбната дъга. Това повишава самочувствието и увереността на пациентите, които могат да се усмихват свободно и без срам. Коронките са съвместими с други видове протезиране, като мостове или импланти. Това означава, че могат да се комбинират с тях за постигане на оптимален резултат при възстановяване на зъбния ред. Плащането на кредит за поставяне на коронки е удобен и изгоден начин за финансиране на тази процедура, която може да бъде доста скъпа за много пациенти. Плащането на кредит за поставяне на коронки е бързо и лесно. Пациентът трябва да предостави само лична карта, а одобрението на кредита става за няколко минути. Няма нужда от поръчители или други гаранции. Разсроченото плащане за поставяне на коронки е изгодно и без скрити такси.

Фасети това са тънки порцеланови пластини, които се залепват за предната повърхност на зъбите, за да подобрят техния цвят, форма, размер или позиция. Фасетите се използват за корекция на зъбни дефекти, като избелени, износени, неравни или разредени зъби. Фасетите са един от най-популярните видове естетична стоматология, която може да промени изцяло вида на усмивката ви. Цената на фасетите варира според броя, материала и качеството на фасетите, както и според опита на зъболекаря, който ги поставя. Към този момент фасетите струват от 450лв до 800лв. Ако искате да имате перфектна усмивка, но не разполагате с толкова пари, стоматологични услуги на изплащане може да ви помогне да си позволите това лечение.

Брекети това са ортодонтски апарати, които се прикрепват към зъбите и се използват за изправяне на криви, наклонени, препокриващи се или раздалечени зъби. Брекетите са един от най-ефективните методи за коригиране на зъбни несъвършенства, които могат да причиняват проблеми с дъвкането, говоренето, дишането или самочувствието. Брекетите са подходящи за деца и възрастни, които искат да имат прави и хармонични зъби. Цената на брекетите зависи от типа, материала, дизайна и продължителността на лечението. Обикновено едно лечение с брекети може да струва от няколко хиляди до десетки хиляди лева. Ако искате да имате здрави и красиви зъби, но не можете да платите цялата сума наведнъж, стоматологични услуги на изплащане може да ви даде възможността да си позволите това лечение.

Алайнери – Поставянето на алайнери изисква измерване на зъбите, изработване на 3D модел, планиране на лечението и изработване на серия от индивидуални шини, които се сменят през няколко седмици. Този процес обикновено отнема от няколко месеца до няколко години, в зависимост от сложността на случая. Цената на лечението с алайнери може да варира от няколко хиляди до над десет хиляди лева, в зависимост от броя на шините, системата, която се използва, и денталната клиника, която предлага услугата. За много пациенти това е голяма инвестиция, която не могат да си позволят наведнъж. Затова е важно да се знае, че има възможност за плащане на разсрочено плащане за поставяне на алайнери, който може да облекчи финансовото натоварване и да позволи на пациентите да се радват на красива и здрава усмивка.

Вадене на мъдрец Ваденето на ретениран мъдрец предотвратява по-нататъшното развитие на проблемите, които той може да причини, като болка, възпаление, инфекция, кариес, разместване на съседните зъби, кисти, тумори и др. Това спестява на пациентите по-сложни и по-скъпи лечения в бъдеще, както и риска от загуба на зъби или по-сериозни заболявания. Плащането на изплащане за вадене на един или повече ретенирани мъдреци е удобен и изгоден начин за финансиране на тази процедура, която може да бъде доста скъпа за много пациенти.

дентален център д-р бонева

Ако искате да се възползвате от стоматологични услуги на разсрочено плащане, можете да се обърнете към дентален център д-р Бонева с партньорството TBI Bank . Плащането на кредит за стоматологично лечение е гъвкаво и персонализирано. Пациентът може да избере сумата, срока и размера на вноските, които са удобни за него. Така ще можете да се насладите на блестяща усмивка, без да се притеснявате за цената. За повече информация, можете да посетите нашия сайт или да се свържете с нас по телефона или Vibre/WhatsApp. Не отлагайте повече здравето и красотата на зъбите си – запазете час онлайн за преглед и консултация днес!

Comments are closed.