Мезотерапия и колаген

Дентален център д-р Бонева работи само с най-добрите продукти и предлага най-добрите цени за мезотерапия и колагенови бустери във Варна.

Мезотерапията на лицето е минимално инвазивна процедура, при която комплекс от полезни минерали и аминокиселини се доставят в мезодермата. По този начин неутрализираме редица естетически несъвършенства като старчески петна, бръчки, тъмни кръгове под очите, суха кожа, повяхнала кожа и безжизнен тен, неравен релеф на лицето.

Ефектът от процедурата мезотерапия за лице е: кожата активно започва да произвежда еластин и колаген. Тези вещества са необходими за регенерация, подобрява микроциркулацията на кръвта и клетъчното дишане. Мезотерапията е революция в козметологията. Една процедура мезотерапия за лице може да даде по-изразен ефект, отколкото един месец използване на най-добрия крем.

След извършена мезотерапия за лице ще усетите кожата си по мека и хидратирана. Фините линии, пигментациите и умореният вид на кожата ще бъдат премахнати. За най-качествени резултати се препоръчват серия от няколко процедури през кратки интервали от време. Най-хубавото е че можете да се върнете към заниманията си веднага след това.

Извършват се обикновенно три процедури през около седмица и отнема около 20 до 30 мин. В дентален център д-р Бонева винаги обезболяваме областа в която извършваме манипулацията за да избегнем дискомфорта за нашите пациенти.

Колагенови бустери / скинбустер

С напредване на възрастта, под действието на редица фактори концентрацията както на хиалуроновата киселина, така и на колагена и еластина намaлява, което придава състарено и изморено излъчване на лицето. Освен че възстановява нормалния хидробаланс на кожата, хиалуроновата киселина стимулира фибробластите да произвеждат собствен колаген. Хиалуроновата киселина хидратира кожата благодарение на способността си да свързва големи количества вода, придава й младолик гладък вид и повишава еластичните й качества. Скинбустерите съдържат стабилизирана хиалуронова киселина, която подобрява състоянието на кожата и й придава здравина и блясък.
Ефектът е видим непосредствено след процедурата. Скинбустерът се инжектира в съответните зони апликация на локално обезболяващо средство под формата на крем. Пациентите описват интервенцията като бърза и безболезнена.

Видът на кожата се подобрява и видимо се забелязва в продължение на 3 – 5 седмици. В повечето случаи се налагат 3 до 5 процедури, като след последната процедура продължителността на ефекта може да се задържи до 6 месеца.
Процедурите се извършва под упойка (анестезиращо кремче) и отнема около 20 до 30 мин.

Доверявайте се само на медицински лица – в никакъв случай не препоръчваме извършването на процедурата от случайни лица. Мезотерапията трябва да се прави само и единствено от лекари.

Дентален център д-р Бонева

Можете да си запазите удобен час бързо и лесно онлайн или с обаждане на телефон +359 877 886 816.

Comments are closed.